Dr. Yaakob diiktiraf Saintis Halal - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 11 Mei – Pengarah Institut Penyelidikan Halal Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Yaakob Bin Che Man telah diiktiraf sebagai saintis pertama yang menerima Anugerah Saintis Halal di ‘World Halal Research Summit 2009’ baru-baru ini.