UPM Kenalpasti Potensi Tumbuhan Herba - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 26 Mei – Institut Biosains, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan Bengkel Pengenalan Tumbuhan Ubatan di Institut Biosains UPM untuk mengenalpasti kegunaan dan kaedah penanaman tumbuhan herba.