Malaysia Penerima Terbesar Dana Pendidikan UK - Utusan Malaysia, Rohani Ibrahim (2008)
Malaysia menjadi penerima terbesar dana Projek Inisiatif Pendidikan Antarabangsa Perdana Menteri, Tony Blair dengan RM7 juta daripada RM28 juta peruntukan dana itu disalurkan kepada institusi pengajian tinggi di negara ini.