Mun Yee Belajar Lagi - Harian Metro, (2008)
CERITA yang berlaku di Sukan Olimpik Beijing sudah lama berlalu dan bagi penerjun wanita negara Leong Mun Yee gambar apa yang penting adalah memanfaatkan sepenuhnya tempoh rehat dua minggu bersama keluarga di Perak.