UPM Juara Hoki Piala MASUM. - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 16 Ogos - Universiti Putra Malaysia (UPM) mempertahankan kejuaraan Hoki Piala MASUM 2009 dengan menewaskan Universiti Teknologi Mara (UiTM) 2-1 pada peringkat akhir.