Kilang produk sawit antiobesiti tahun depan : Sime Darby Plantation mahu komersialkan hasil R&D - Berita Harian, Suffian A Bakar (2011)
SIME Darby Plantation Sdn. Bhd, unit penyelidikan dan pembangunan (R&D) Sime Darby Bhd, akan membina kilang perintis bagi mengeluarkan produk minyak sawit antiobesiti seawal tahun depan.