Ilmu pertanian bentuk jiwa, bukan sekadar kerjaya - Wan Irfan Hakim - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
BINTULU, 31 Oktober – “Ilmu pertanian membentuk saya menjadi insan yang lebih menghargai rezeki,” kata Wan Irfan Hakim Wan Ismail, penerima Pingat Emas Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar Bintulu Port Holdings Berhad (Kategori Diploma) pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-49 Sidang 1, di Universiti Putra Malaysia Sarawak (UPMS), hari ini.