UPM anjur Program Profesionalisme dan Penghayatan Rukun Negara perkasa jati diri pelajar - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 22 Oktober – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar (PKPP) terus memperkukuh agenda pembangunan sahsiah dan patriotisme mahasiswa melalui penganjuran Program Pembangunan Profesionalisme Pelajar (3P) dan Modul Pemahaman serta Amalan Rukun Negara di Universiti Putra Malaysia Sarawak (UPMS), baru-baru ini.