Pelajar UPM unggul di pentas antarabangsa, raih pengiktirafan “Master of Data Analysis” di Indonesia - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 14 Okt – Dua pasukan pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) daripada Fakulti Sains terus mengharumkan nama negara apabila cemerlang dalam Pertandingan Data Analysis Competition (DAC) 2025 yang berlangsung di Institut Teknologi Sepuluh Nopember (ITS), Surabaya, Indonesia, baru-baru ini.