Pelajar PhD UPM raih pengiktirafan antarabangsa melalui Program Australia-Malaysia Virtual PhD Internship - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 8 Oktober – Pelajar Doktor Falsafah (PhD) dalam bidang Sains Pengguna dari Fakulti Ekologi Manusia (FEM), Universiti Putra Malaysia (UPM), Ngo Zhen Hong berjaya mengharumkan nama universiti apabila melengkapkan projek penyelidikan di bawah program Australia-Malaysia Virtual PhD Internship dengan kerjasama Federation University, Australia, baru-baru ini.