Guru jadi inspirasi Siti Arifah lanjut pengajian bidang Pendidikan Sains Pertanian di UPM - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 5 Oktober – Bermula dari guru sekolah menengah yang gigih mendidik dalam subjek pertanian menjadi sumber inspirasi buat Siti Arifah MJupperih untuk melanjutkan pengajian dalam Bacelor Pendidikan (Sains Pertanian) di Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP), Universiti Putra Malaysia (UPM).