UPM jadi pilihan Vincent Siaw dalam mengejar impian bidang kejuruteraan perisian - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 4 Oktober – Universiti Putra Malaysia (UPM) menjadi destinasi pilihan pelajar Bacelor Kejuruteraan Perisian dengan Kepujian di Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM), UPM, Vincent Siaw Yi Cheng untuk melanjutkan pengajian di ‘Menara Ilmu’.