DYTM Tengku Amir Shah berkenan rasmi Karnival Ban Canal 2024 - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 20 Dis – Duli Yang Teramat Mulia Raja Muda Selangor, Tengku Amir Shah Ibni Sultan Sharafuddin Idris Shah berkenan merasmikan Karnival Ban Canal 2024 dan melawat Klinik Bergerak Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS), UPM, baru-baru ini.