Program Jelajah UPM dekatkan pelajar tingkatan enam SMK Dato’ Syed Ahmad dengan kehidupan kampus - Isa, Siti Suriawati (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 23 Disember – Seramai 96 pelajar tingkatan enam dan 15 guru termasuk Pengetua Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Dato’ Syed Ahmad, Kuala Nerang, Kedah, telah menyertai Program “Jelajah UPM” di Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini bagi memberikan pendedahan kepada kehidupan kampus.