Pendidikan Jasmani kunci gaya hidup sihat dan pembangunan sukan negara - Juferi, Noor Eszereen; Awang, Noor Azreen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 23 Dis - Pendidikan Jasmani sering dianggap remeh di sekolah, walaupun ia memainkan peranan penting dalam membentuk gaya hidup sihat, membentuk disiplin diri dan berpotensi melahirkan bakat baharu dalam sukan negara.