Pempengaruh pertanian bergraduat, beri inspirasi pertanian kepada masyarakat (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 6 Disember – Walaupun sudah mempunyai kerjaya yang stabil, graduan Bacelor Sains Pertanian, Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM), Mohd Nazrul Anis tidak pernah puas dengan pencapaiannya dan perlu mempunyai ilmu pendidikan yang tinggi.