Pelajar antarabangsa pertama terima Pingat Emas Rashdan Baba - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
Sumaya Rahmatullah, 23, merupakan graduan Bacelor Sains dan Teknologi Alam Sekitar dengan Kepujian yang berasal dari Bangladesh.