Azreen Nabila: atlet cemerlang, graduan berwawasan - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
Azreen Nabila Alias, 24, graduan Bacelor Komunikasi dengan Kepujian juga atlet negara berasal dari Terengganu.