Dua hati, satu impian: kejayaan Redzuan dan Norwahyuni tamatkan PhD bersama di UPM - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 4 Disember – Kejayaan perjalanan pendidikan bagi pasangan suami isteri, Redzuan Mohammad Suffian James dan isterinya, Norwahyuni Mohd Yusof telah membuktikan kesungguhan mereka dalam mengejar ilmu apabila berjaya bergraduat pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM), ke-48 Sidang 2, hari ini.