Ikmal Mustafa: bukti ketabahan melakar impian di sebalik kekurangan - Shahrudin, Syasya Nur Sabiha (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 4 Disember - Sempena Hari OKU Sedunia, Ikmal Mustafa Musbah, 25, berjaya membuktikan bahawa lumpuh dan pergerakan tangan yang terhad bukan penghalang baginya menjadi seorang arkitek.