Thayalan Arumugam tabah walaupun harta musnah, impian terus dicapai - Shahrudin, Syasya Nur Sabiha (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 4 Disember - Terasa dunia Thayalan Arumugam, 37, sangat gelap apabila rumahnya di Shah Alam yang dikongsi bersama isteri dinaiki air mencecah 10 kaki pada semester keduanya.