Janji kepada ibu, membina harapan baru - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
Nurul Hidayah Abdullah, 24, berasal dari Johor merupakan graduan Bacelor Pendidikan Bahasa Melayu dengan Kepujian dan juga seorang anak yatim piatu yang mempunyai dua orang adik-beradik.