Mengimbangi pengajian dan keluarga: kisah kecekalan Irene Jebamalar - Shahrudin, Syasya Nur Sabiha (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 30 November - Tidak ramai daripada kita berpeluang untuk menjaga ibu bapa. Namun, apabila Irene diberi peluang untuk menjaga ibu dan ayahnya yang uzur, beliau tidak teragak-agak mengambil tanggungjawab tersebut.