Walaupun konvo sendiri, Aqilah tetap tabah hati - Shahrudin, Syasya Nur Sabiha
SERDANG, 30 November - Hari Konvokesyen sepatutnya diraikan bersama keluarga tersayang, tetapi Nur Ain Aqilah Rosli, 25, terpaksa meraikannya seorang diri apabila ibu bapanya tidak boleh hadir bersama pada hari ini akibat banjir di Kelantan.