Program UPM ICP beri peluang graduan PhD menempa ilmu baharu - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 30 November – Program Kolaboratif Antarabangsa UPM (UPM-ICP) memberi peluang peluang graduan program sulung Doktor Falsafah (Program Ijazah Cotutelle bersama University Wollongong (UOW), Australia), Md Saifullah Razali untuk menempa ilmu baharu di luar negara.