Rabiatul Adawiyah, genggam Ijazah (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 30 November- Perjalanan graduan Bacelor Sains Pembangunan Sumber Manusia dengan Kepujian, Rabiatul Adawiyah Fathor Rasi, 25, menuju kecemerlangan tidak mudah.