Loi Yong Xin, atlet taekwondo, terima pingat emas alumni. - Juman, Helena Pieary (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 30 November- Biarkan sibuk dalam dunia sukan, namun ia bukan penghalang untuk mengorak langkah cemerlang dalam dunia akademik.