Atlet Memanah Olimpik Negara graduan UPM - Shahrudin, Syasya Nur Sabiha (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 2 Disember - Syaqiera Mashayikh, 24, tersenyum dengan puas apabila berjaya menghabiskan pengajiannya dalam Bacelor Komunikasi dengan Kepujian, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM).