Guru Matematik Kolej Matrikulasi Kelantan, isteri tamat PhD bersama - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
Impian seorang suami ingin menamatkan pengajian serentak bersama isterinya, akhirnya tercapai. Mohd Shahridwan Ramli, 36, yang menetap di Kelantan berjaya menamatkan pengajian Doktor Falsafah Pendidikan Matematik pada hari ini, manakala isterinya Siti Wan Aminah Wan Norudin, 36, bakal menjadi graduat dalam Majlis Konvokesyen UPM ke-48 pada 4 Disember nanti.