Academician Profesor Emeritus Tan Sri Dato Dr. Syed Jalaludin Syed Salim terima ijazah kehormat Doktor Sekuriti Makanan - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 1 Disember – Academician Profesor Emeritus Tan Sri Dato’ Dr. Syed Jalaludin Syed Salim terima Ijazah Kehormat Doktor Sekuriti Makanan sempena Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) Ke-48 Sidang 2 kelmarin.