UPM, TMU Bincang pelaksanaan program dwi-ijazah Rantau Asia - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 18 November- Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato’ Prof. Ahmad Farhan Mohd Sadullah telah mengadakan perbincangan dengan Tokyo Metropolitan University (TMU) dalam pelaksanaan program dwi-ijazah.