UPM perkukuh semangat cinta negara dalam era globalisasi - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 15 November – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Jabatan Pengajian Kenegaraan dan Ketamadunan (JPKK), Fakulti Ekologi Manusia (FEM) dengan kerjasama Pertubuhan Nusa Bangsa (NUSA) telah menganjurkan program Forum Bicara Nasional 2024 bagi memperkukuhkan semangat cintakan negara dalam era globalisasi.