UPM anjur Majlis International Expatriate Appreciation Ceremony (i-eACE) - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 12 November - Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Pusat Antarabangsa PUTRA (i-PUTRA) telah menganjurkan Majlis International Expatriate Appreciation Ceremony (i-eACE) bagi meraikan sumbangan staf antarabangsa serta jasa mereka kepada universiti, baru-baru ini.