UPM anjur SCi-Tizen Nature Venture, pupuk minat ilmu sains biodiversiti dalam kalangan remaja - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 7 November- Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Kelab Mahasiswa Biologi (KMB) anjur program “SCi-Tizen Nature Venture” bagi memupuk minat ilmu sains biodiversiti dalam kalangan remaja.