Suasana pembelajaran terbaik: terima peruntukan geran bina kompleks sekolah bisnes berharga RM13.5 - Berita Harian, Habsah Dinin (2008)
KEMUNCULAN pelbagai Institusi Pengajian Tinggi Awam dan Swasta yang menawarkan kursus dalam bidang perniagaan tidak menggugat kedudukan UPM sebagai universiti utama dan terbaik sebagai pilihan pelajar untuk mengikuti kursus berkenaan.