“Nenek, engkaulah inspirasi kejayaanku hari ini”, kongsi Tan Wen Li - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
Bintulu, 3 November- Di sebalik senyuman dan kegembiraan yang terpancar, tersimpan kisah suka dan duka untuk memperoleh diploma di Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu (UPMKB).