Dua pelajar program SULUNG 3.0 antara yang mendaftar di UPM - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 6 Okt – “Bersyukur dan sangat berterima kasih kepada UPM kerana kami terpilih mengikuti Program Pembangunan Siswa Sulung 3.0 (SULUNG 3.0).” Itulah dirasai oleh dua pelajar, Ahmad Iqbal Mohamed Kalandan dan Eidreena Sofea Mohd Rizal yang ditemui selepas mendaftar sebagai pelajar baharu di UPM, hari ini.