Nenek sumber kekuatan Haikal ubah masa depan - Shahrudin, Syasya Nur Sabiha (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 5 Oktober – Nenek menjadi sumber kekuatan dalam hidup seorang lepasan diploma yang menyambung pengajian di Universiti Putra Malaysia (UPM) demi mengubah masa depannya.