UPM, pemimpin pelajar kena bincang secara baik : TPM mahu isu pemilihan diselesai elak krisis berlarutan - Berita Harian,; Azmi Md Deros,; Siti fatimah Mohamed Anwar, (2011)
CHANGLUN : Tan Sri Muhyiddin Yassin mengarahkan Universiti Putra Malaysia (UPM) dan pimpinan pelajarnya berbincang