Rumah WPNA perkasa komuniti warga emas di Seremban - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SEREMBAN, 4 Ogos – Penubuhan Rumah Wakaf Pak Ngah Atan (WPNA) di Seremban membuka lembaran baharu dalam memperkasa komuniti warga emas menerusi pelbagai program sokongan sosial dan pembelajaran sepanjang hayat.