Ladang hutan pacu ekonomi hijau negara – Naib Canselor UPM - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
Pembangunan ladang hutan di Malaysia berpotensi besar memacu ekonomi hijau negara selain mengurangkan kebergantungan industri perkayuan kepada hutan asli, kata Naib Canselor, Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato’ Prof. Dr. Ir. Ahmad Farhan Mohamad Sadullah.