Future Biologist Caliphs 5.0 tarik minat pelajar terhadap biologi dan sains - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 7 Julai – Kelab Mahasiswa Biologi (KMB), Jabatan Biologi, Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Majlis Perwakilan Fakulti Sains telah menganjurkan program Future Biologist Caliphs 5.0 yang telah disertai oleh 54 pelajar Tingkatan 1 Sri Ayesha Islamic School, baru-baru ini.