UPM-RHB perkasa kebajikan pelajar, perkukuh kolaborasi strategik - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 3 Julai – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima sumbangan zakat sebanyak RM10,000 dan RM76,645 menerusi program MySISWA daripada RHB Islamic Bank Berhad, bertujuan membantu pelajar asnaf.