SUSTAF 2025 perkasa budaya sihat dalam kalangan staf - Amir Ahmad, Nurin Amyra; Awang, Noor Azreen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 30 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkukuh budaya sihat dalam kalangan staf menerusi Kejohanan Sukan Staf Universiti Putra Malaysia (SUSTAF) 2025 yang secara rasmi membuka tirai melalui Majlis Perasmian yang berlangsung semalam.