Apa ada di sebalik buah dan sayur? Fahami ancaman sisa racun - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
"Segar di luar, beracun di dalam." Sisa racun kimia dalam produk pertanian terus menjadi ancaman tersembunyi terhadap kesihatan pengguna, jika tidak dikawal dengan baik.