Cyril graduan usahawan cili: mencorak masa depan dalam pertanian moden - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
Bintulu, 3 Nov – Di saat ramai yang terhimpit dengan cabaran pandemik COVID-19, seorang pemuda dari Kuching, Sarawak, tampil dengan semangat berbeza untuk bangkit melalui pertanian.