UPM rangkul Anugerah Teknologi Terbaik ROBOCON 2025 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
BATU PAHAT, 20 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) terus mengukir nama dalam bidang teknologi dan kejuruteraan apabila memenangi Anugerah Teknologi Terbaik pada Pertandingan ROBOCON 2025 yang berlangsung dengan tema “Robot Basketball”.