Putra MEGCO 2025: kukuh sahsiah, serlah potensi mahasiswa UPM - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 17 Jun - Seramai 40 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) telah berjaya menganjurkan Karnival Putra Mega Kokurikulum (Putra MEGCO) 2025, program tahunan yang menampilkan pelbagai aktiviti kokurikulum secara aktif, menyeluruh dan inklusif, baru- baru ini.