UPM teroka kolaborasi ilmu tradisional bersama Honghe University, China - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 9 Jun – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato’ Prof. Ir. Dr. Ahmad Farhan Mohd Sadullah menerima kunjungan hormat delegasi Honghe University dari Yunnan, China yang diketuai oleh Pengerusi Majlis Universiti, Tuan Hong Bo di Bangunan Canselori Putra, hari ini.