Pengangkutan awam mampan harus prihatin terhadap rakyat - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
5 Jun- Sistem pengangkutan awam negara perlu dibangunkan secara seimbang dengan memberi perhatian kepada tiga elemen teras iaitu kemampuan rakyat, kualiti perkhidmatan dan kemampanan jangka panjang, tegas Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato’ Prof. Ir. Dr. Ahmad Farhan Mohd Sadullah.